-0.9 C
Sibiu
marți, 19 martie, 2024

Fonduri de peste 11,8 milioane de lei pentru orașul Agnita

Știri din Județ

Orașul Agnita a primit finanțare în valoare de peste 11,8 milioane de lei în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny” (PNI), ca urmare a cererilor de finanțare depuse de Primaria Agnita, potrivit unui anunț făcut de primarul orașului Agnita – Schiau Gull Alin Ciprian.


Cele trei proiecte pentru care Ministerul Dezvoltării a alocat fonduri sunt:

4,398,957 lei – Sistem de canalizare menajeră în localitățile Ruja și Coveș din oraș Agnita, județul Sibiu – obiectiv Coveș;

2,850,278 lei – Reabilitarea și modernizare străzi în orașul Agnita și localitățile aparținătoare Ruja și Coveș, județul Sibiu – canalizare pluvială;

4,591,907 lei- Reabilitarea și modernizare străzi în orașul Agnita și localitățile aparținătoare Ruja și Coveș, județul Sibiu – pentru străzile Aleea Teilor, Aleea Castanilor, Abatorului și Ruja.

Toate aceste proiecte se alătură celor implementate deja, sau în curs de implementare și vor contribui la bunăstarea și confortul nostru, al tuturor, prin asigurarea de servicii, infrastructură și utilități publice la standarde europene. Mulțumesc colegilor din cadrul primăriei pentru efort si implicare în toate proiectele, împreună vom reuși să construim pentru comunitatea noastră un viitor prosper.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Dotări noi la LIA Sibiu de la Rotary