9.2 C
Sibiu
vineri, 29 septembrie, 2023

Trist! Deși i-a fost „repornită” inima cu greu, tânărul înecat ieri la Marpod, a pierdut lupta cu viața

Știri din Județ

Deși toata lumea răsufla ușurată ieri, la aflarea veștii că tânărul de 17 ani, găsit înecat într-un lac din localitatea Marpod, a fost resuscitat cu succes, situația s-a schimbat dramatic.

Deși datele erau puține, aflăm astfel că starea tânărului era mult mai gravă. Oficial, am fost informați doar că resuscitarea a fost realizată cu succes iar acesta a fost transportat la spital. Însă, conform noilor informații, aflăm defapt că victima a ajuns la spital în comă profundă. A fost internat imediat pe secția ATI SIBIU și a beneficiat de o terapie maximală, medicii făcând tot ceea ce a fost posibil pentru a-i salva viața. Din nefericire, organismul acestuia a fost prea slăbit din cauza lipsei îndelungate de oxigen, iar organele au început să cedeze treptat. Acesta a decedat în urma unui stop-cardio respirator.

„Pacientul a ajuns în cursul nopții trecute la SCJU Sibiu fiind internat în cadrul Secției Anestezie – Terapie Intensivă, în stare foarte gravă, în comă profundă după un stop-cardio respirator resuscitat. În cadrul ATI el a beneficiat de terapie maximală, medicii făcând tot ceea ce a fost posibil pentru a-i salva viața. Din păcate, starea sa s-a degradat rapid, în condițiile insuficienței grave a mai multor organe vitale iar pacientul a decedat în urma unui nou stop-cardio respirator.” a declarat Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri