spot_img
13.6 C
Sibiu
marți, 28 mai, 2024
spot_img

Percheziții la Sibiu – Permise auto, polițe RCA sau teste COVID negative, toate FALSE

Știri din Județ

Publicitate

Astăzi, 12 iulie,mai multe persoane din județul Sibiu au fost „vizitate” de oamenii legii. Mascații au destructurat astfel, o rețea ce se ocupa cu falsificarea mai multor înscrisuri oficiale, dar și instigare la fals.

Publicitate

Din cercetări a reieșit că, în perioada ianuarie 2020 – aprilie 2022, un bărbat, din județul Alba, ar fi întocmit, în fals, diverse documente, precum permise de conducere, polițe de asigurare RCA, certificate de competență profesională și certificate de teste SARS CoV-2- RT – PCR negative, pe care le-ar fi pus la dispoziția unor persoane, în schimbul unor sume de bani.

Din primele informații, 63 de persoane care ar fi beneficiat de astfel de înscrisuri false, față de acestea cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de instigare la fals material în înscrisuri oficiale.

Au fost efectuate 50 de percheziții domiciliare: 34 în județul Alba, 5 în județul Hunedoara, câte două în județele Giurgiu, Sibiu și în municipiul București și câte una în județele Arad, Bihor, Brașov, Cluj și Timiș.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Doar CSO Copșa Mică merge mai departe