10.7 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

FOTO: Exercițiu ISU la magazinul METRO din Sibiu

Știri din Județ

ISU Sibiu a desfășurat aseară, între orele 20:50 și 22:30 un exercițiu în vederea antrenării forțelor și perfecționării modului de intervenție, la magazinul METRO, situat în zona de vest a municipiului Sibiu.


Scenariul stabilit a fost stingerea unui incendiu izbucnit în depozitul operatorului economic, iar 3 angajați nu au reușit să ajungă la punctul de întâlnire stabilit în vedere evacuării și astfel au rămas blocate în interiorul depozitului, respectiv magazinului.
La acest exercițiu s-a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autoscară și un echipaj SMURD.

Înainte de sosirea forțelor personalul s-a autoevacuat la locul stabilit pentru evacuare și de asemenea au fost evacuați toți clienții care se aflau în magazin în momentul începerii exercițiului. Pompierii militari au salvat celelalte trei victime și au limitat extinderea incendiului la întregul depozit.

La finalul exercițiului, s-au efectuat instruiri cu personalul operatorului economic, privind modul de intervenție și comportare în cazul producerii unei situații de urgență reale.
În eventualitate creării unui disconfort în spațiul public, asigurăm cetățenii că aceste exerciții sunt necesare și benefice pentru întreaga comunitate.

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri