spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Zeci de amenzi pe drumurile județului Sibiu. Alcool, droguri și viteză

Știri din Județ

Publicitate

În ultimele 48 de ore, polițiștii rutieri au fost prezenți pe arterele principale din județ, unde au acționat pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente rutiere, cu precădere pentru depistarea persoanelor care conduc sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor psihoactive.

La activități au fost folosite aparatele alcooltest și drug test.

În cadrul acțiunilor desfășurate, polițiștii au aplicat peste 150 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G.195/2002 cu amenzi în valoare totală de aproximativ 46.000 lei și au reținut în vederea suspendării 22 de permise de conducere, din care 7 pentru depășirea vitezei regulamentare și 3 pentru consumul de băuturi alcoolice.

Totodată, polițiștii au constatat 6 infracțiuni la regimul rutier.

La data de 29 iulie, în jurul orei 12:00, în localitatea Benești, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Agnita au oprit în trafic un autoturism, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta era condus de un minor de 16 ani, localnic.

La data de 30 iulie, în jurul orei 01:00, pe bulevardul Victoriei din municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 23 de ani, domiciliat în Apoldu de Sus. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu deținea permis de conducere.

La aceeași dată, în jurul orei 01:10, în municipiul Sibiu, pe Bulevardul Mihai Viteazu, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au depistat în trafic un localnic în vârstă de 16 ani în timp ce conducea un monociclu fără a deține acest drept.

La data de 31 iulie, în jurul orei 00:35, în localitatea Cristian, polițiștii Secției de Poliție Rurală Orlat au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat de 32 de ani din Săliște. Testarea conducătorului auto cu aparatul etilometru a avut drept rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară