-0.9 C
Sibiu
sâmbătă, 28 ianuarie, 2023

Holzstock Festival unicul festival de muzică ce are loc în cadrul unei biserici fortificate din Transilvania

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

Holzstock Festival este probabil unicul festival de muzică ce are loc în cadrul unei biserici fortificate din Transilvania! Anul acesta, evenimentul din Hosman ajunge la cea de-a opta ediție,  între 12 și 14 august 2022 și reprezintă o importanta sursă de venit pentru administrarea și întreținerea ansamblului bisericii fortificate.

Vecinătatea bisericii-cetate din Hosman dar și priveliștea extraordinară spre Munții Făgăraș oferă un cadru unic pentru desfășurarea acestui festival. În cele două zile de festival, participanții, fie ei localnici, sibieni sau veniti din orice parte a lumii, se bucură împreună de muzică, ateliere de lucru/creație, discuții și cântece la foc de tabără, dar și de posibilitatea de a face mici drumeții în zona satului Hosman. Avem zonă de Camping pentru corturi între zidurile Bisericii Fortificate și zonă de campare pentru Van-uri.

Anul acesta avem deosebita plăcere să anunțăm urmatoarele formații participante la festival:


Vineri, 12. August 2022

Argatu’ și Moș Martin
Basska
Wildchild
Fittonia

Sambata, 13. August 2021

The Mono Jacks
Orkid
Gunshee
Coven Clash

…..

Si bineinteles, ca si in anii precedenti, v-am pregatit multe workshop-uri si ateliere interesante de vizitat in timpul zilei. Detaliile pentru workshop-uri si ateliere vor fi afisate in curând.

Copiii cu vârsta până în 14 ani, dovedită de un act de identitate, beneficiază de intrare liberă în festival și camping, doar însoțiți de către un adult, în baza unei brățări speciale care se va elibera de către Organizator la punctul de check in.
Urmăriți mai multe detalii despre program, camping, food court, parcare și mijloacele de transport în comun pentru deplasarea înspre și dinspre Hosman pe canalele noastre de comunicare

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri