spot_img
22.9 C
Sibiu
sâmbătă, 25 mai, 2024
spot_img

Cel mai așteptat chef al verii – ARMONIA disco & retro are loc weekendul acesta la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Sâmbătă, 6 August 2022 sibienii nostalgici dupa chefurile de odinioară au șansa să danseze până în zori pe hiturile anilor `90-`00 la cel mai tare chef retro al verii: ARMONIA disco & retro Sibiu.

Publicitate

Evenimentul ARMONIA revine la Sibiu după câteva ediții de pomină din anii precedenți care au avut loc la Shopping City Sibiu, în Parcul Tineretului sau la Palatul Brukenthal din Avrig. Organizatorii evenimentului au pregătit o noapte de neuitat, cu muzică bună, atmosferă incendiară și Djs renumiți.

De aceasta data ARMONIA disco & retro Sibiu va avea loc într-un loc unic de lângă Sibiu – la The Home of Backyard, zona Aerodromul Măgura. Locația este perfectă pentru o seară de august, potrivită pentru orice tip de vreme, fiind cunoscută deja ca gazda evenimentelor consacrate din Sibiu.

Accesul la ARMONIA disco & retro Sibiu se face pe baza unui bilet de intrare în valoare de 50 lei. Acesta se poate achiziționa online (https://www.iabilet.ro/bilete-sibiu-armonia-disco-retro-77295/), din locatiile IaBilet.ro sau direct la intrare. În seara evenimentului prețul unui bilet la intrare va fi de 50 lei până în ora 23:00, după care prețul urcă la 70 lei/bilet.

Entuziasmul, magia și vibrațiile anilor `90-`00 vor răsuna întreaga noapte, ca adevăratele chefuri din tinerețe. Artiștii care vor mixa pe hiturile de odinioară sunt: MIRROR djs, MARUSHA, DJ NEDELCU și DJ MAVERICK. Cel mai așteptat mix va fi momentul celor de la MIRROR djs – care au fost alături de fiecare petrecere ARMONIA. Imaginea lor inedită și mixurile muzicale pe care le abordează vor duce seara la un alt nivel al distracției. Nu vor lipsi din playlist cunoscutele melodii semnate de formații precum ASIA, Genius, Body&Soul, 3 Sud Est, N&D, Valahia, Andre, Animal X, Sweet Kiss, Akcent și mulți alții.

Pentru mai multe detalii, cei interesați pot accesa pagina de Facebook a evenimentului: https://fb.me/e/55kpNTjv5, de asemenea rezervări la mese pentru locația The Home of Backyard se pot face la: +40 (722) 388 895

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Tunisian bătut la Sibiu. Autorii: trei sibieni!

Daniel Natea, aur la judo, la Jocurile IPA