spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Dosar penal pentru un șelimbărean depistat beat la volan

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

Un șelimbărean are mari probleme cu legea. Acesta a fost suprins în cursul zilei de ieri, circulând beat pe strada Mihai Viteazu din Șelimbăr. În urma testării șoferului în vârstă de 54 de ani, aparatul etilotest a indicat o valoare de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Ulterior recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. 

Probleme în trafic au fost găsite și la Mediaș, acolo unde, în jurul orei 12:40, pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit în trafic un moped de un bărbat în vârstă de 34 de ani, domiciliat în Mediaș.  În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere, iar moped este neînmatriculat/neînregistrat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…