2.3 C
Sibiu
joi, 08 decembrie, 2022

Zilele Culturale ale Agnitei

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

Primăria Orașului Agnita, în colaborare cu Casa de Cultură ”Ilarion Cocișiu”, organizează în premieră Zilele Culturale ale Agnitei, în 13-14 august.

Evenimentul va avea loc în curtea Bisericii Fortificate.

În Agnita, avem elemente culturale unice la nivel național, pe care suntem datori să le facem cunoscute. Astfel, cele două zile sunt dedicate atât recunoașterii trecutului nostru, a istorii devenirii noastre, cât și a prezentului comunității noastre, în egală măsură valoros.

Sâmbătă, 13 august, va fi dedicată spectacolului artistic, producătorilor locali, expoziției de carte și pictură, ziua încheindu-se cu Balul Zilelor Culturale.

Duminică, 14 august, va avea loc resfințirea Bisericii Evanghelice CA din Agnita, una dintre cele mai vechi fortificații din Transilvania, care va fi deschisă tuturor celor care doresc să o viziteze, pe întreaga durată a evenimentului.

Proiectele și evenimentele culturale sunt elemente de identitate pentru comunitatea noastră, atât prin valoarea instimabilă a recunoașterii istoriei, cât și prin oportunitățile pe care trebuie să începem să le exploatăm.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri