5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

ULBS lansează un program de studii postuniversitare în domeniul comunicării interculturale și al afacerilor sino-europene

Știri din Județ

Universitatea”Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS), în parteneriat cu East China University of Science and Technology (ECUST) din Shanghai, una dintre cele mai mari universități din China, lansează începând cu anul 2022 un program de studii postuniversitare în domeniul comunicării interculturale și al afacerilor sino-europene specifice mediului economic internațional.

Programul răspunde cererii tot mai mari de persoane cărora li se cere să aibă abilități de comunicare interculturala și să fie capabile să prospere în mediul de afaceri global prin înțelegerea profundă a practicilor de afaceri și a culturilor europene și chineze. Programul își propune să formeze profesioniști cu un profil multidisciplinar și cunoștințe esențiale pentru dezvoltarea afacerilor.

Planul de învățământ propus este unul modern (Comunicare de afaceri; Comunicare interculturală; Comunicare strategică și relații publice; E-Business și Management european; Strategii de negociere; Mediul de afaceri european/chinez; Istoria și cultura chineză; Legislația chineză a afacerilor), în concordanță cu tendințele din domeniu, fiind orientat către comunicarea interculturala și cunoașterea specificității mediilor de afaceri din Europa și China. Cursurile vor avea o durată de 200 de ore, se desfășoară în limba engleză, vor avea loc la sfârșitul săptămânii și sunt oferite de către cadre didactice din cele două universități.

Programul se adresează oricărui tip de absolvent de învăţământ superior, indiferent de facultatea, profilul sau specializarea absolvită. La finalizarea studiilor se vă elibera un Certificat de absolvire (diplomă de studii postuniversitare) emis de Ministerul Educației și un Certificat de absolvire emis de East China University of Science and Technology din Shanghai.

Calendar și informații 

Înscrieri: 15 august- 15 octombrie

Nr. de locuri: 25

Taxa de studii: 3.000 lei

Durata cursului: 200 ore (10 săptămâni)

ECTS: 10 credite

Pentru informații suplimentare privind structura și derularea cursurilor, vă rugăm să ne contactati la adresa de e-mail: claudia.paunescu@ulbsibiu.ro

Pentru informații suplimentare privind înscrierea li.caiyue@ulbsibiu.ro

Adela Li 

Tel:0770289174

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri