spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Drifturi și alcool la Mediaș. 12 permise de conducere suspendate rapid

Știri din Județ

Publicitate

În ultimele 48 de ore, polițiștii rutieri au constatat 6 infracțiuni la regimul circulației, au reținut 12 permise de conducere, au retras 8 certificate de înmatriculare și au aplicat 160 de sancțiuni contravenționale în valoare de 49.000 de lei.

La data de 9 august, în jurul orei 14:30, pe raza orașului Tălmaciu, polițiștii rutieri au oprit un moped condus pe strada Văii de către un localnic în vârstă de 34 de ani. Bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar testarea sa alcoolscopică a indicat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. În ceea ce privește mopedul pe care bărbatul îl conducea, s-a constatat că este neînmatriculat sau neînregistrat, iar numărul de înmatriculare aplicat pe vehicul este unul fals.

La data de 9 august, în jurul orei 23:00, în orașul Cisnădie, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Cindrelului de către un sibian în vârstă de 42 de ani. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 11 august, în jurul orei 02:15, pe strada I. C. Brătianu din municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au depistat un șofer în timp ce avea un comportament agresiv în conducerea autoturismului efectuând manevre de derapaj controlat. La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat în vârstă de 33 de ani, domiciliat în localitatea Dârlos. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri