spot_img
8.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Accident la Șura Mare. Două mașini au intrat în coliziune

Știri din Județ

Publicitate

Două mașini au intrat într-o coliziune violentă pe DN 14, în localitatea Șura Mare. Din primele informații, o persoană a rămas încarcerată.

Cele două mașini, una condusă spre Mediaș, de către un localnic în varsta de 70 de ani, cealaltă condusă spre Sibiu, de către o tânără în vârstă de 22 de ani, din Slimnic, au intrat într-o coliziune frontală.

În urma impactului, bărbatul în vârstă de 70 de ani a suferit vătămări corporale și a rămas încarcerat. Imediat după ce a fost eliberat, acesta a fost transportat la spital.

Trafic este blocat total.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență pe DN 14 pe raza localității Șura Mare cu un echipaj SMURD cu medic, o autospecială de descarcerare și una de stingere, la un accident rutier. La fața locului pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea unei bărbat in vârsta de aproximativ 70 de ani, șofer al unuia dintre autoturisme. Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului și este transportat la UPU Sibiu conștient.De asemenea, s-au acordat îngrijiri medicale pentru alte două persoane de sex feminin care au refuzat transportul la spital.
Precizăm că la fața a fost și un echipaj SAJ.
” transmite ISU SIBIU

„Un echipaj SAJ Sibiu ,de tip B ,intorcandu-se de la Slimnic cu un caz spre UPU Sibiu ,a intervenit la un accident rutier petrecut cu câteva minute înainte în localitatea Sura Mare.
Echipajul SAJ a acordat asistenta medicala victimelor, totodată chemând sprijin de la Sibiu. Un echipaj ISU a sosit la fata locului și împreună au acordat asistenta medicala la 3 persoane implicate în accident. Barbatul de 70 ani este transportat la UPU iar doua femei refuza transportul.”
transmit cei de la SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului