4.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Un sibian și un clujean, lăsați fără permise după ce au circulat pe banda de urgență de pe A1

Știri din Județ

Ca urmare a apariției recente în mediul on-line a unor imagini în care doi conducători auto se deplasau pe banda de urgență a Autostrăzii A1, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva s-au sesizat din oficiu și au demarat verificări pentru identificarea persoanelor în cauză și aplicarea măsurilor legale în consecință.

În scurt timp, conducătorii auto au fost identificați și sancționați. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 62 de ani, din județul Cluj, respectiv un sibian în vârstă de 31 de ani, care, la data de 5 august, respectiv la data de 7 august, ar fi condus nejustificat autoturismele pe banda de urgență a Autostrăzii A1, pe tronsonul Sibiu – Alba.

Cei doi șoferi au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, dar și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

Polițiștii rutieri din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva continuă acțiunile specifice în scopul conștientizării participanților la trafic asupra importanței respectării normelor rutiere și creșterii gradului de siguranță.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș