spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Sibiancă rănită de un șofer din Vâlcea. Traversa o trecere de pietoni din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

O sibiancă în vârstă de 63 de ani a fost acroșată în această seară, în timp ce traversa regulamentar pe o trecere de pietoni de pe strada Rahovei din municipiul Sibiu.

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că șoferul unui autoturism condus pe strada Rahovei dinspre Bulevardul G-ral Vasile Milea, la trecerea pentru pietoni din apropierea intersecției sens giratoriu cu Bulevardul Mihai Viteazu, a acroșat o sibiancă în vârstă de 63 de ani, care traversa partea carosabilă pe trecere.

FOTO ARHIVĂ

În urma impactului, femeia a suferit un traumatism de membru inferior și a fost transportată la spital. Conducătorul auto are 23 de ani, este din județul Vâlcea.

„SAJ SIBIU a trimis de urgenta un echipaj de tip C la un accident rutier în Sibiu pe str Rahovei ,unde o femeie de 63 ani a fost acrosata pe trecerea de pietoni ,de către un autoturism.În urma accidentului femeia a suferit un traumatism de membru inferior și a fost transportata în stare stabilă la UPU Sibiu.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri