spot_img
9.6 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Se înmulțesc accidentele pe Transfăgărășan. Șoferii sunt atenți la peisaj sau se grăbesc

Știri din Județ

Publicitate

Un nou accident rutier s-a produs pe DN 7C, Transfăgărășan, între Cârțișoara și Bâlea Cascadă. Din primele informații, o mașină și o motocicletă au intrat în coliziune.

Conform IPJ SIBIU, șoferul unui autoturism, în timp ce conducea autoturismul spre Cârțișoara, din cauze ce urmează a se stabili, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă din sens opus. Conducătorul motocicletei, în vârstă de 54 de ani, și un minor în vârstă de 9 ani, pasager pe moto, cetățeni străini, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți. Autoturismul era condus de către un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Teleorman.

Traficul se desfășoară alternativ.

„Un echipaj SMURD al Punctului de Lucru Avrig, a intervenit de urgență pe Transfăgărășan, între Cârțișoara și Bâlea Cascadă, la un accident rutier. La fața locului echipajul a acordat îngrijiri medicale unui minor în vârstă de 9 ani, conștient care este transportat la CPU Luther având un traumatism la membrul inferior. De asemenea, la locul accidentului s-a deplasat și un echipaj SAJ, care a transportat la UPU Sibiu pentru îngrijiri medicale, un bărbat de 54 de ani.” a declarat Sg. maj. Ștefan Andreea, ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului