spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

SIBIU: Flash mob contra mașinilor scumpe din Piața Mare

Știri din Județ

Publicitate

În această după-amiază participanții la Goat Rally, un raliu al mașinilor scumpe, de putere mare, ajung la Sibiu, în Piața Mare. În paralel, un grup de sibieni organizează, de la ora 19, un flash mob în Parcul Astra contra acestui eveniment.

„Astăzi la Sibiu are loc un eveniment la care milionarii își expun mașinile de lux cu mult zgomot și mesaje indecente. Pe pagina oficială de Instagram puteți vedea imagini cu participanții care ajung la Sibiu cu peste 300 kmh!” a declarat Julius Fabini, unul din sibieni care cheamă la protest contra acestor bolizi poluatori.

„Acest stil de viață care se expune sibienilor astăzi este absolut nejustificabil și, de asemenea, nu este de dorit pentru majoritatea oamenilor din Sibiu, deoarece trăim într-un oraș în care salariul mediu este în jur de 1000€. Se creează false speranțe care nu pot fi atinse, oamenii care nu-și pot plăti factura la gaz sunt jigniți la vederea unor mașini de lux, conduse pentru distracție/divertisment și cu un consum de combustibil enorm în plină criză energetică și combustibil, chiar în inima orașului lor.” a completat Julius, care este nepotul celebrului Hermann Fabini.

Goat Rally a pornit ieri din Timișoara și se va încheia la Mamaia.

Postare Instagram a unui participant la Goat Rally care afișează viteza de 303 km/oră pe bord.

FOTO principal: Sursa Goat Rally Facebook, Timisoara

Publicitate

4 COMENTARII

  1. Foarte deștept Iulius Fabini! Pai daca unii oameni nu sunt in stare să își plătească factura la gaz ar trebui sa plângă toți cu ei. Poate ar trebui sa meargă toți oamenii în căruță să fie solitari cu cei care nu au bani de mașina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri