spot_img
10.4 C
Sibiu
luni, 06 mai, 2024
spot_img

Mașini de sute de mii de euro lăsate în Piața Mare să tureze motoarele

Știri din Județ

Publicitate

Sibienii au avut parte de un 23 august capitalist. Cele 35 de mașini de lux participante în traseul Best Rally Challenge au ajuns ieri seară în Piața Mare din Sibiu. Competitorii cu bolizi de sute de mii de euro au parcurs prima etapă de la Cluj la Sibiu cu o oprire în județul Alba la o partidă de golf.

Publicitate

Acum câteva săptămâni, primarul Astrid Fodor a promis că ia în calcul refacerea regulamentului privind evenimentele motorizate în Centrul Istoric. Totuși, anul acesta inclusiv acest raliu al mașinilor scumpe a ajuns din nou în Piața Mare. Și nu este primul, altele fiind organizare aici în acest an.

Mașinile de sute de mii de euro participante la Best Rally Challenge au putut fi văzute gonind ieri pe autostradă de la Cluj la Sibiu cu viteze mult peste limita maximă admisă de lege, chiar făcând slalom printre celelalte mașini.

După petrecerea ținută aseară la Sibiu, concurenții au plecat pe Transalpina spre Rm. Vâlcea. Drumul a fost închis special pentru ei. Apoi traseul îi va duce la București și la final la Mamaia.

Mașini scumpe… și de 800.000 de euro bucata!

Printre mașinile participante sunt și unele din Sibiu. Una este a sibianului Vlad Stoica (foto jos), un tânăr îmbogățit în ultimii ani din cryptomonede, dar cu investiții diferite acum, inclusiv în imobiliare.

Dar participanți au fost și din alte județe și țări precum Austria, Elveția, Ungaria și Germania. Sibienii prezenți ieri seară au putut admira mașinile de lux. Printre ele au fost două maşini Lamborghini Aventador SVJ Roadster Editie Limitată 1 din 800 bucăţi produse la 800.000 euro fiecare, McLaren 765LT – 550.000 euro; două maşini Lamborghini Huracan 250.000 euro fiecare; McLaren Artura 300.000 euro; Lamborghini Aventador 350.000 euro; Porsche 911 GT3 250.000 euro; Ferrari 296 GTB 380.000 euro; Ferrari 488 Spyder 250.000 euro.

Șoferii au turat motoarele în Piața Mare pentru a face spectacol. Nu au lipsit fotomodelele.

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Meniu festiv și Paști la Spitalul TBC Sibiu

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ