19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Un pompier ISU Sibiu a lăsat o femeie cu trei copii pe drumuri. Din răzbunare!

Știri din Județ

Cazul femeii cu trei copii, rămasă fără agoniseala de o viață, este în continuare unul intens mediatizat și discutat în localitatea Șura Mare, dar și în județul Sibiu.

Bărbatul este acuzat că a incendiat casa fostei iubite, o femeie cu trei copii. Aceasta a ajuns în stradă și are nevoie de ajutor. Oameni cu suflet mare au început deja să le ofere mâncare și cazare. Mai bine de două ore s-au luptat pompierii cu flăcările, locuința fiind grav avariată de foc. Evenimentul s-a produs vineri, 2 septembrie, în jurul orei 2:00.

În urma incendiului a ars în totalitate acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 150 mp, mansarda casei cu 3 camere, hol și baie, cu toate bunurile din interiorul acestora,, dar și terasa exterioară.

Bărbatul, angajat la ISU SIBIU, a decis să dea foc locuinței din răzbunare, după ce femeia s-a despărțit de acesta.

„În ceea ce privește incendiul care a avut loc azi-noapte în localitatea Șura Mare din județul Sibiu, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, confirmă proveniența profesională a persoanei. Întrucât la acest moment cazul se afla în atenția procurorului de caz, în funcție de deciziile organelor abilitate, vom dispune măsurile legale în consecință.
Ne dezicem în mod clar și nu încurajam astfel de fapte, însă situația este un caz izolat.”
transmit reprezentanții ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri