12.4 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Familia din Șura Mare, lăsată fără acoperiș deasupra capului, are nevoie de ajutor!

Știri din Județ

Cazul femeii cu trei copii, rămasă fără agoniseala de o viață, este în continuare unul intens mediatizat și discutat în localitatea Șura Mare, dar și în județul Sibiu. Vinovat ar fi fostul concubin, chiar un pompier.

Bărbatul este acuzat că a incendiat casa din răzbunare, după ce a fost părăsit. Oamenii cu suflet mare au început deja să le ofere mâncare și cazare. Evenimentul s-a produs vineri, 2 septembrie, în jurul orei 2:00, în localitatea Șura Mare.. În urma incendiului devastator, majoritatea locuinței a fost distrusă de foc.

Donații pot fi făcute în contul de mai jos:

IBAN: RO69INGB0000999904457983
Titular cont: Elena Mirela Popica
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: RON
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB

„Dragi prieteni o familie are nevoie de ajutorul nostru. Acum, cand majoritatea copiilor isi pregatesc cele necesare pentru inceputul scolii, 3 copii si-au adunat ce a mai ramas in urma unui incendiu care le-a ars casa. Dragos, Daria si Mara cauta prin sacii de lucuri recuperate si afumate sa vada ce se mai poate folosi 😔. Momentan stau la noi dar pe termen scurt vor cauta o chirie unde vor incerca sa depaseasca momentul. Un individ care trebuia sa se lupte cu focul pentru a salva vieti a fost cel care a pus focul pentru a se razbuna pe o mama divortata cu 3 copii pentru ca s-a despartit de el.
Este halucinant dar este crunta realitate pe care o traiesc acesti copii alaturi de mama lor.
Au nevoie de sprijin financiar pentru a avea copiii tot ce le trebuie pentru inceputul de an scolar si pentru a ne asigura ca vor trece peste iarna. Lucruri materiale nu prea ajuta in acest moment deoarece nu au unde sa le duca.
Daca aveti posibilitatea sa ajutati, cu cat de putin poate fiecare, va rog sa nu inchideti ochii la aceasta nenorocire adusa de un nemernic.” au postat internauții

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri