15.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Prima zi de școală a adus bucurie și în școlile și grădinițele de pe raza orașului Avrig

Știri din Județ

Cadrele didactice, părinţii, dar mai ales școlarii au pășit cu emoție în anul școlar 2022 – 2023. Alaturi, le-au fost și reprezentanții administrației publice locale.

Vă urez un nou an școlar cu note mari și cu multe cunoștințe noi acumulate! Îmi doresc ca emoțiile care vă încearcă acum, la început de drum, să fie constructive şi să vă conducă spre performanță școlară și reușite pe toate planurile. Voi veți fi primii care vă veți bucura de rezultatele obţinute prin studiu şi muncă individuală dar și noi suntem mândri când avem în mijlocul comunității noastre elevi inteligenți, educați și bine – crescuți și facem tot ce tine de noi ca să îi sprijinim. Mult succes tuturor în noul an şcolar!”, a fost mesajul primarului Adrian David, pentru școlarii avrigeni.

Publicitate

Și viceprimarul Ciprian Stoișor le-a urat copiilor succes la școală.

În calitate de viceprimar al orașului Avrig, vă asigur de tot sprijinul nostru. Să privim și acest nou an școlar ca pe o rampă de lansare către viitor. Vă doresc să aveți parte de multe reușite, de note mari și de experiențe interesante. Mult succes tuturor în noul an scolar!„, le-a urat Ciprian Stoișor copiilor care au revenit în bănci.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic