4.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Formația Doomsday Astronaut din Sibiu câștigătoare la Posada

Știri din Județ

Sibienii de la Doomsday Astronaut sunt marii câștigători ai concursului dedicat trupelor underground la ediția din 2022 a Festivalului Posada Rock, desfășurat în perioada 2-4 septembrie la Câmpulung Muscel.

Juriul format din Lenți Chiriac, Andy Ionescu, Mihai Ilie, Denis Uță, Bogdan Prundeanu, Bogdan Trîmbaciu și Răzvan Brăileanu a fost impresionat de calitatea compozițiilor, dar mai ales de prestația live impecabilă oferită de Doomsday Astronaut, o trupă de progressive rock instrumental care, astfel, a plecat de la Posada Rock cu Marele Premiu în valoare de 2.000 de euro. În plus, Doomsday Astronaut a primit și premiul oferit de Underground Music, constând într-un pachet de promovare.

Premiul I a ajuns la bucureștenii de la Taking Back August, Premiul al II-lea a fost acordat trupei Mors Silens din Ungaria, Premiul al III-lea a fost primit de arădenii de la Unity of Opposites, iar formația Zgripsorum din Ploiești a câștigat Premiul ”Zaharia Rădulică”.

Festivalul Posada Rock este organizat de Asociația Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung, fiind proiect prioritar al Ministerului Culturii.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș