spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Carmen Iohannis, între laude și critici vestimentare în prima zi de școală

Știri din Județ

Publicitate

Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis a fost prezentă la deschiderea anului școlar, ca de obicei, la Colegiul Gheorghe Lazăr din Sibiu, unde predă engleza. Ea a postat pe Facebook câteva poze cu elevii și cu florile primite. „Orice început este o provocare, să sperăm cu reușite! Succes în Noul an școlar!”, a scris Carmen Iohannis.

Revistele de specialitate din capitală, precum Avantaje și KFetele.ro au apreciat eleganța ținutei alese pentru începerea anului școlar. „A ales să poarte o rochie neagră simplă, până la genunchi, cu un decolteu discret. De asemenea, soția lui Iohannis a asortat rochia cu o pereche de pantofi crem, cu toc destul de mic și o geantă de aceeași culoare. La capitolul bijuterii, Carmen a optat pentru ceva discret, un lănțic, un inel și o pereche de cercei elegantă” au scris cei de la kfetele.ro.

Pe Facebook, Carmen Iohannis a avut parte de multe cuvinte de laudă, dar și de critici vestimentare. „Sunteți în doliu. Dacă nu, atunci ați făcut o greșeală vestimentară. Prima zi de școală pentru foarte mulți elevi este o zi de sărbătoare” i-a scris un utilizator Facebook.

Dincolo de remarcile online și din presa vestimentară centrală, profesoara Carmen Iohannis este foarte apreciată de elevii săi. De altfel, este cunoscut faptul că de când Klaus Iohannis este președinte, Carmen Iohannis a refuzat să abandoneze activitatea la catedră desfășurată în Sibiu. Ea participă și la evenimente oficiale, unde este necesară prezența sa, dar în rest își dedică timpul activității didactice la Colegiul Gheorghe Lazăr din Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri