10.7 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu: USR, împotriva investițiilor din județul nostru (CP)

Știri din Județ

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu a transmis următorul comunicat de presă:

Munca în comisiile parlamentare este extrem de laborioasă, mai ales dacă îndeplinești și calitatea de secretar al Comisiei pentru Industrii și Servicii, cea mai importantă comisie din Camera Deputaților.

Ieri, au fost dezbateri aprinse pe proiectul de lege pentru aprobarea OUG nr. 40/2022 privind instituirea unor măsuri pentru derularea Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny” și pentru modificarea art. 1, alin. 2 din OUG nr. 95/2021, pentru aprobarea Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Reprezentanții USR au fost împotriva programului încă de la început. Acest program prevede investiții guvernamentale în școli, grădinițe, dispensare, drumuri comunale, apă-canal și iluminat public. Doar primarii care nu au vrut să aplice nu au primit finanțare. În județul Sibiu, toți primarii care au depus proiecte și-au modernizat școlile și grădinițele, unele dintre ele fiind la nivelul unităților de învățământ de top din Uniunea Europeană.

Înainte de demararea acestui program de dezvoltare locală, cea mai mare parte a școlilor și grădinițelor din zona rurală în special, aveau toaletele în curte, nefiind racordate la sistemul de canalizare. Este un program care a funcționat foarte bine, iar exemple pozitive în acest sens putem găsi foarte multe în județul nostru.

Le-am spus colegilor de comisie din USR că au un primar în județul Sibiu care a depus proiect pe acest program și care se află în derulare. Nu le-a păsat și au votat împotriva acestui program.

Locuitorii din Micăsasa (unde primarul și viceprimarul sunt USR), dar și ceilalți sibieni trebuie să știe că USR este împotriva investițiilor din localitățile lor.

Ședințele comisiei sunt filmate și postate pe site-ul Camerei Deputaților, www.cdep.ro.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri