29.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 iulie, 2024

Noul suveran britanic, un prieten al Filarmonicii de Stat Sibiu

Știri din Județ

Cea mai recentă vizită în România a Prințului de Wales, devenit acum noul suveran britanic sub numele de Charles al III-lea, a fost la Filarmonica de Stat Sibiu. Pe 30 mai 2022, o zi care rămâne în istorie, Majestatea Sa a rostit pe scena Sălii Thalia un remarcabil apel pentru întoarcerea la natură, cu scopul de a asigura o viață sănătoasă generațiilor ce vor veni. 

În aceste zile cu puternică încărcătură emoțională pentru întreaga lume, echipa Filarmonicii de Stat Sibiu își exprimă regretul profund la trecerea în neființă a Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Suntem extrem de mâhniți de pierderea unui lider vizionar, de o conduită morală impecabilă, care a manifestat, timp de șapte decenii, un exemplar simț al datoriei față de poporul său și o responsabilitate impresionantă pentru viitorul omenirii. Din prima zi în care și-a asumat conducerea celui mai vast imperiu din istorie și până ieri, Regina Elisabeta a II-a și-a îndeplinit îndatoririle cu asupra de măsură, așezând puterea politică în slujba cetățenilor și călăuzindu-și compatrioții din negura postbelică spre stabilitatea politică, bunăstarea economică și siguranța socială din secolul XXI.

Publicitate

Moștenitorul tronului britanic va rămâne cu siguranță consecvent valorilor pe care le promovează, așadar ne luăm rămas bun cu admirație și recunoștință de la Regina Elisabeta a II-a, iar în același timp, privim cu încredere spre Regele Charles al III-lea, pe care ne mândrim să-l putem numi un prieten al Sibiului și al Filarmonicii!

***

Acțiunile Filarmonicii de Stat Sibiu sunt posibile cu finanțareaConsiliului Județean Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

COD PORTOCALIU de vijelie, în județul Sibiu

SOMA angajează mecanic auto în Cisnădie

Cosmin Vâtcă este antrenor la ACS Mediaș