spot_img
10.4 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
spot_img

Bogdan Trif: Fapte care îți dau mulțumirea sufletească: Centru nou de asistență socială, în Turnișor (CP)

Știri din Județ

Deputatul Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu transmite următorul comunicat de presă:

Menirea politicienilor este să sprijine comunitatea din care fac parte, să ajute la înfăptuirea proiectelor gândite de oameni dedicați semenilor lor, mai ales atunci când este vorba despre copii și oameni aflați în nevoie.

Împreună cu colegul meu Sebastian Forir și fostul consilier local PSD Ioan Stroie, am avut, cu aproximativ patru luni în urmă, o discuție cu preotul parohiei “Sfântul Nicolae” din Turnișor. Părintele avea de mult timp în plan să construiască un centru de asistență socială în imediata apropiere a bisericii de pe strada Iazul Morii nr. 2A, Sibiu.

Am reușit, împreună cu preotul și cu colegii mei, dar și cu alți oameni de bine, să împlinim visul părintelui de a avea o clădire în care să funcționeze o cantină pentru oamenii nevoiași, un centru de instruire și două camere în care să poată fi cazați copiii dotați care provin din familii cu venituri modeste, pentru a avea o șansă la educație.

Construcția centrului a început deja, având finanțarea asigurată, dar și oameni care fac voluntariat, din dorința de a-și ajuta semenii aflați în nevoie.

Visul preotului Ciprian Creangă de a-și depăși calitatea de preot care slujește în biserică și a-i ajuta nu doar spiritual pe cei aflați în nevoie prinde contur de la zi la zi,datorită ambiției lui și dorinței sale de a-și ocroti semenii.

Ciprian Creangă este un preot cu har, care e aplecat asupra nevoilor oamenilor și care unește comunitatea pe care o păstorește. A fost o onoare pentru mine să primesc, din partea sa, o icoană pictată cu chipul Sfântului Ierarh Nicolae, patronul spiritual al bisericii ortodoxe din Turnișpr.

Să reușești să pui o cărămidă la un astfel de edificiu este o satisfacție care te îndeamnă să mergi înainte și să continui să faci lucruri bune pentru oamenii care ți-au acordat încrederea și care se bazează pe tine.

 

 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș