20.2 C
Sibiu
duminică, 14 iulie, 2024

O adolescentă din Axente Sever a dispărut de acasă

Știri din Județ

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 16 ani,care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

În seara zilei de 12 septembrie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 18:00, fiica sa minoră, ȚINU LAVINIA IOANA, în vârstă de 16 ani, a plecat de la domiciliu, din localitatea Axente Sever, județul Sibiu,într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 165 cm, greutate 55 de kg, ochi căprui, păr roșcat, lung.

În momentul plecării, minora purta pantaloni tip jeans de culoare negru, jachetă jeans de culoare negru, tricou de culoare alb, pantofi sport de culoare mov.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minorăsunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri