17.2 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

VIDEO-FOTO: Mai multe echipaje de pompieri intervin pe strada Barcelona din Sibiu. ISU tace!

Știri din Județ

NOI DETALII AICI

ACTUALIZARE: După patru ore de la eveniment, ISU Sibiu face noi precizări importante. Conform acestora, un bărbat ce efectua verificări la conductele de gaz din zonă, a suspectat o neregulă la canalul de vizitate al unei conducte de azot ce aparține unui operator economic din municipiul Sibiu. Acesta a suferit un stop cardio-respirator și se presupune ca a căzut ulterior în canal. În canal au fost identificate scurgeri de azot, ce au fost oprite, astfel au fost îndepărtate riscurile.

Știre inițială:

Mai multe echipaje de Poliție și pompieri ISU au intervenit în urmă cu puțin timp, pe strada Barcelona din Sibiu.


La fața locului intervin și reprezentanții companiei de gaze, pentru oprirea alimentării cu gaze. Din primele informații, o persoană a fost găsită în stare de inconștiență, căzută într-un canal. Alte trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Deși contactați, reprezentanții ISU SIBIU nu au răspuns în timp util, comunicarea cu instituția fiind foarte greoaie în ultima perioadă.

Imediat după publicarea articolului pe ziarul Sibiu Independent, ISU SIBIU a făcut lămuriri în cazul de pe strada Barcelona din Sibiu, după aproximativ 40 de minute de la apelul 112.

„La fața locului a fost găsită o persoană de sex masculin în vârstă de aproximativ 45 de ani, inconștientă căzută într-un canal. Salvatorii l-au extras din canal și au aplicat de urgență manevrele de resuscitare. Acesta a răspuns manevrelor și a fost transportat de urgență la spital. De asemenea s-au acordat îngrijiri medicale pentru alte 3 persoane. La locul intervenției a intervenit și un echipaj SAJ. Doi bărbați în vârstă de 36 și 39 de ani au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare. Precizam faptul că aceștia erau trecători care au încercat să ajute lucrătorii care efectuau verificări să scoată din canal persoana inconștientă.” transmit cu întârziere reprezentanții ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri