19.1 C
Sibiu
joi, 29 septembrie, 2022

Mediaș: Restricții de circulație pe perioada desfășurării competiției Mediaș Bike Marathon 2022

Știri din Județ

Cu ocazia desfășurării ediției din acest an a competiției „Mediaș Bike Marathon“ (MBM), vor fi instituite anumite măsuri speciale în ceea ce privește circulația rutieră. Astfel, accesul pe Str. Johannes Honterus va fi restricționat vineri 16.09.2022, de la ora 16:30 și până la ora 21:30 și interzis în data desfășurării concursului – sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 7:00 până la ora 18:00.

Deoarece startul și încheierea competiției vor avea loc pe strada Johannes Honterus, riveranii sunt rugați să nu parcheze pe această stradă, ci să folosească în acest scop curtea Liceului Teoretic ,,Roth – Oberth“, cu acces de pe strada Petru Rareș. Această măsură este necesară în vederea bunei desfășurări a evenimentului, dar și pentru siguranța participanților la competiție și a publicului spectator.

De asemenea, în data de 17 septembrie 2022, între orele 9:00 și 18:00, pentru a nu disturba participanții la competiție, se recomandă circulația cu maximă prudență a tuturor participanților la trafic, pe traseul: Str. După Zid – Str. Târnavei – Str. Șt. O. Iosif – Str. Cloșca – Str. Avram Iancu – Str. Nicolae Filipescu – Str. Mărășești – str. Gheorghe Lazăr – Str. Buzdului – Str. Plopului – Str. 9 Mai – pasaj CFR – Str. Aurel Vlaicu – Str. Petru Maior, sau folosirea de rute alternative.

Mulțumim pentru înțelegere tuturor celor implicați! – au transmis reprezentanții Primăriei municipiului Mediaș.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri