spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Sibian căutat în Germania, arestat

Știri din Județ

Publicitate

Un sibian în vârstă de 31 de ani, pe numele căruia autoritățile judiciare din Germania au emis la data de 07.09.2022, un mandat european de arestare, pentrusăvârșirea infracțiunilor prevăzute de art. 249 I, art. 250 II și art. 53 din Codul Penal German, respectiv violare de domiciliu și tâlhărie calificată, a fost reținut de către polițiștii sibieni.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, unde a fost prezentată prin videoconferință procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, acesta dispunând măsura reținerii pentru 24 în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Sibiu. 

Totodată, în imobil, polițiștii au identificat o tânără de 17 ani, cetățean german, în urma verificărilor fiind stabilit faptul că aceasta figurează ca dispărută de pe teritoriul Germaniei. Tânăra le-a declarat polițiștilor de la investigații criminale că pe întreaga perioadă a șederii pe teritoriul României nu a fost agresată fizic și nu a fost victima niciunei infracțiuni. Ulterior verificărilor, minora a fost predată unui reprezentant D.G.A.S.P.C Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…