12.3 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Whisky și Red Bull pe autostrada A1. A avut loc un accident

Știri din Județ

Mai multe lăzi cu whisky și doze Red Bull au ajuns pe carosabilul autostrăzii A1, km. 254, în zona Aeroportului Sibiu, pe sensul Deva – Sibiu. Un microbuz transport persoane și unul de transport marfă au intrat în coliziune.

În timp ce conducea un microbuz transport persoane, în care se aflau doi pasageri, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din județul Timiș ar fi adormit la volan intrând în coliziune cu un microbuz transport marfă condus în fața sa de către o sibiancă în vârstă de 47 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei în vârstă de 61 de ani, din județul Brașov, pasageră în primul microbuz.

Traficul se desfășoară pe banda de urgență, benzile 1 și 2 fiind momentan blocate.

„ISU Sibiu a intervenit în aceasta dimineață în jurul orei 06:10 la un accident rutier produs pe A1 în zona Aeroportului, cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de transport victime multiple, o autospeciala de descarcerare și una de stingere. La fața locului, echipajele medicale au evaluat și au stabilizat toate cele 4 persoane conștiente, autoevacuate, implicate în accident. O persoană a fost transportată la UPU Sibiu: o femeie în vârstă de 61 de ani conștientă cu traumatism toracic. Celelalte 3 persoane au refuzat transportul la spital.” Sg. maj. Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri