spot_img
9.6 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

SIBIU: Un bărbat băut și adormit în mașină a pus autoritățile pe jar

Știri din Județ

Publicitate

Incident pe strada Iezer din Sibiu, vinerea seara la ora 21. O mașină cu pozițiile aprinse oprită în plină stradă a atras atenția altor șoferi că nu se mișca. Oamenii au observat un cetățean la volan ce părea să aibă probleme de sănătate. Au chemat Ambulanța. Echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță și ISU Sibiu au sosit la fața locului imediat. Cum cadrele medicale nu puteau intra în mașină, pompierii au spart un geam pentru a permite accesul.

Dar, surpriză. Cetățeanul adormit în mașină s-a trezit. Conform purtătorului de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Sibiu, acesta era băut și adormise în mașină. Deși a fost invitat la spital, șoferul a refuzat să fie transportat.

După multe discuții între acesta și salvatori, care au durat 20 de minute, timp în care strada era blocată, a sosit și un echipaj de Poliție. Aceștia au încercat să afle de la vecinii și șoferii prezenți la fața locului, dacă a fost văzut cum conducea mașina respectivul șofer sau doar stătea în mașină. Oamenii au spus că au ieșit mai târziu în stradă din cauza gălăgiei. Dar le-au indicat polițiștilor să verifice camerele de supraveghere din zonă.

Conform IPJ Sibiu, echipajul de Poliție prezent la fața locului NU a luat nicio măsură pentru că nu au existat indicii care să susțină ipoteza că ar fi condus. „Din primele verificări nu au rezultat indicii care să susțină ipoteza că bărbatul ar fi condus autoturismul” este poziția oficială a IPJ Sibiu în acest caz. Totuși se vor continua verificările spun reprezentanții Poliției.

Un video cu filmul evenimentelor…. pe internet!

În realitate, o filmare a întregului incident, postată de un vecin pe internet, arată toată desfășurarea evenimentului de la momentul sosirii Ambulanței. Pe video se vede cum la sosirea Ambulanței mașina avea farurile pornite. De asemenea salvatorii sparg geamul și discută minute în șir cu șoferul trezit de intervenția lor. O femeie se urcă apoi la volanul mașinii, după ce șoferul este scos de salvatori, cu greu, și dus la mașina de Ambulanță pentru îngrijiri. Echipajul de Poliție a sosit la 22 de minute după echipajele ISU și SAJ, moment în care la volan era femeia cu mașina pornită pregătită să o mute.

Sursa video: Cont Youtube Cosmin Koko

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului