spot_img
13.2 C
Sibiu
sâmbătă, 25 mai, 2024
spot_img

Concert – petrecere pentru copii, pe scena Teatrului „Gong” Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă duminică, 2 octombrie, de la ora 17:00, spectacolul – concert „Petrecere în ceasul cu cuc” alături de Geraldino și trupa „Die Plomster” (München, Germania).

Publicitate

„Petrecere în ceasul cu cuc” îi invită pe copii într-o călătorie pe ritmuri de muzică rock, pop și folk. Spectacolul creat de Geraldino este unul interactiv, cu povești dintre cele mai comice, dar și ritmuri captivante pentru a ridica în picioare întreaga familie. Geraldino și „Die Plomster” cântă despre cavaleri, trotinete și bunici, și spun povești despre micul papuc roșu de plajă. Gorila are nevoie urgentă de concediu-u-u-u, iar papagalul kakadi – kakada – kakadu a dispărut pur și simplu. Vă așteaptă multă voie bună, dans, mișcare și aplauze împreună cu „Autobuzul școlii”, „Cântecul dragonului” și dansul „Schubidua”.

Geraldino și trupa sa revin în România după ce au făcut furori în 2018 cu un concert organizat în cadrul Festivalului Tânăr de la Sibiu, proiect anulat în ultimii 3 ani din motive sanitare și economice. Spectacolul invitat în cadrul stagiunii din această toamnă este organizat cu ocazia sărbătorii naționale a Republicii Federale Germania. Ziua Unității Germaniei este ziua de 3 octombrie și a fost adoptată după reunificarea politică, legislativă, teritorială și administrativă a Germaniei, petrecută integral la data de 3 octombrie 1990. Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu este singura instituție publică de spectacole din România cu o secție de teatru în limba germană pentru copii. Repertoriul în limba germană al Teatrului pentru Copii din Sibiu include 24 de titluri prezentate pe tot parcursul anului, promovând arta animației și a mânuirii păpușilor în deplina sa expresie.

Concertul are o durată de aproximativ o oră și nu este recomandat celor cu vârsta sub 4 ani. Accesul publicului la concertul din 2 octombrie se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului sau online, prin teatrulgong.ro. Vânzările încep miercuri, 21 septembrie, de la ora 11:00. Prețul unui bilet este de 12 lei, tarif flexibil. Pentru mai multe detalii despre program sau condițiile de acces, vă rugăm să accesați teatrulgong.ro.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Tunisian bătut la Sibiu. Autorii: trei sibieni!

Daniel Natea, aur la judo, la Jocurile IPA