spot_img
13.1 C
Sibiu
sâmbătă, 04 mai, 2024
spot_img

Trei componenți ai echipei de Cupa Davis joacă astăzi la Sibiu Open

Știri din Județ

Publicitate

Astăzi e o zi specială la Tenis Club Pamira! O zi in care joacă toți jucătorii români din echipa națională de tenis a României! #Hailatenis să îi susținem pe jucătorii români care participă la cel mai important turneu de tenis masculin din România. 

Primul dintre ei este Marius Copil, care va juca în jur de ora 12, pe terenul central al clubului, împotriva maghiarului Mate Valkusz. Marius Copil a primit un wild-card din partea directorului turneului pentru a participa pe tabloul de simplu al turneului ATP Challenger.
Meciul lui Marius Copil este urmat de cel pe care îl va juca Nicholas Ionel, împotriva favoritului 7, belgianul Kimmer Coppejans. Ionel este, în acest moment, principala rachetă a naționalei de tenis a României. Singurul punct din confruntarea cu Slovacia, ce a avut loc săptămâna trecută la Bratislava, a fost adus de el.
Cel de-al treilea component al echipei de Cupa Davis a României care joacă astăzi pe centralul de la Tenis Club Pamira este sibianul Victor Cornea. Și el a intrat pe tabloul de simplu cu ajutorul unui wild-card și va da piept cu Lukas Klein, același adversar pe care l-a avut în meciul de dublu împotriva Slovaciei, si o mare oportunitate de revanșă pentru Victor!

Publicitate
Victor Cornea, primul sibian care are șansa de a juca la un turneu de Grand Slam


Printre favoriții turneului de dublu, Victor Cornea are imensa șansă de a câștiga turneul de la Sibiu și a strânge punctele necesare pentru a deveni primul sibian care joacă la un turneu de Grand Slam, la Australian Open. La dublu, Victor face pereche cu un jucător foarte experimentat, cehul Zdenek Kolar. 
Campionul din 2018, Dragoș Dima, joacă și el astăzi, în jurul orei 14, pe terenul 5 al complexului. Ca și în anul în care a câștigat Sibiu Open, Dima a primit un wild-card din partea turneului și poate arăta, de ce nu, că istoria se poate repeta. Și Filip Cristian Jianu joacă astăzi, de la ora 12, tot pe terenul 5, împotriva ucrainianului Georgii Kravchenko, jucător venit din calificări.
Nu în ultimul rând, ziua de astăzi va fi deschisă pe arena centrală, de la ora 10:30, chiar de principalul favorit al turneului, argentinianul Federico Coria, cel care în urmă cu doar două săptămâni juca în fața a 20.000 de spectatori pe cea mai mare arenă de tenis din lume, Arthur Ashe Stadium din New York, în turul 2 al ultimului turneu de Grand Șlam al anului, împotriva actualului nr 1 mondial, spaniolul Carlos Alcaraz!

Sibiu Open are loc între 18 și 25 septembrie la Tenis Club Pamira, pe Calea Șurii Mici, nr. 39. Accesul publicului la eveniment este gratuit, până în faza semifinalelor. Finala de dublu și semifinalele turneului de simplu vor avea loc în data de 24 septembrie iar marea finală de simplu în 25 septembrie, de la ora 15. Biletele pentru ultimele două faze ale competiției costă 50 de lei pe zi și pot fi cumpărate de la recepția Tenis Club Pamira. Turneul este transmis live pe www.sibiuopen.com iar ultimele faze ale competiției vor fi transmise în direct la DigiSport.

Sibiu Open este un eveniment cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și prezentat de Oscar.
Parteneri: Magnolia Residence, BWT România, Aria, Spitalul Veterinar Transilvania, Hotel Împăratul Romanilor, Materom Autohaus, Andu, Buonavista, Tușnad, Sens Media.

Federico Coria, 71 ATP, principalul favorit la Sibiu Open
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ