18.1 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

62 de participanți la etapa Campionatului Național de Viteză în Coastă de la Mediaș

Știri din Județ

Duminică, 2 octombrie 2022, la Mediaș se va desfășura etapa cu numărul 7 din cadrul  Campionatului Național de Viteză în Coastă, eveniment organizat de către Primăria Municipiului Mediaș și Federația Română de Automobilism Sportiv.  Manifestarea va avea loc pe Hula Baznei (DN 14A, ieșirea spre Târnăveni), la competiție fiind înscriși 62 de piloți țară și străinătate, reprezentanți ai cluburilor și echipelor de top ale automobilismului sportiv.

Mașinile de curse prezente la start vor putea fi admirate în data de 1 octombrie 2022, în Piața Corneliu Coposu, pe platoul din fața Primăriei Mediaș. În această zi, vor avea loc între orele 14:00 și 17:30 verificările administrative și tehnice inițiale ale automobilelor înscrise în competiție, urmate, la ora 18:00, de fotografia oficială a participanților și de prezentarea tuturor concurenților.

Festivitatea de premiere a câștigătorilor celei de-a șaptea etape a Campionatului Național de Viteză în Coastă la Mediaș va avea loc duminică, 2 octombrie, de la ora 19:00, în Piața Corneliu Coposu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri