spot_img
9 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Rășinărean „mort de beat” la volan. Se intensifică controalele rutiere

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

La data 29 septembrie, în intervalul orar 19:00-21:00, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr au continuat activitățile în sistem „Blitz”, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere. Acțiunile polițiștilor rutieri și de ordine publică s-au desfășurat în localitățile Rășinari și Poplaca În cadrul acțiunii, au fost legitimate 90 de persoane și controlate 80 de autovehicule, fiind aplicate 3 sancțiuni contravenționale conform Ordonanței de Urgență 195/2002 și constatată o infracțiune la regimul rutier. 

Un bun exemplu de așa NU, a fost găsit în jurul orei 20:35, în Rășinari. Acolo, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr au oprit un autoturism condus pe strada A. Șaguna de către un localnnic în vârstă de 41 de ani. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?