spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Faza zilei vine de la București! Gratuitate la muzeu pentru cei cu nume de animale

Știri din Județ

Publicitate

Bună ziua! Să veniți să vă luați biletele de intrare! Familiile Găină, Cocoș, Cal, Vulpe, Țapu, Puiu și Șarpe au prioritate și gratuitate. Au rezultat zeci de comentarii comice în urma postării Facebook.


Nu este o glumă! Cei care au numele unui animal au gratuitate la Muzeul Antipa din București. Astfel, marți, 4 octombie, de Ziua Mondială a Animalelor, Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” oferă o astfel de gratuitate neobișnuită. Vizitatorii au nevoie doar de un act de identitate, fiind acceptate și numele în engleză.

Reacțiile nu au întârziat să apară:

„daca femeia de la intrare consideră că toți bărbații sunt porci, intrăm toți gratis?”,

„Se pun toate mailurile corporate în care m-am semnat Mierla în loc de Mirela? Pot să și cânt la nevoie…”

„Înainte să intru o să o pun pe nevastă să mă strige boule și eu o să îi răspund, da vacă. Așa poate intrăm și noi gratis.”

„Cu acest prilej, vă anunțăm că toți vizitatorii care poartă numele unei vietăți din lumea necuvântătoarelor au acces gratuit în expoziția permanentă! Vă invităm, așadar, pe toți cei care iubiți animalele, fie că le purtați sau nu numele, să vă petreceți ziua la muzeu și să participați la o călătorie imaginară în jurul lumii, însoțiți bineînțeles de animalele preferate de la Muzeul Antipa!” transmit reprezentanții Muzeului Antipa

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri