1.2 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Convoi de Poliție la Vurpăr. Zece persoane arestate după ce s-au bătut

Știri din Județ

Douăzeci de persoane au fost implicate acum două săptămâni într-un scandal violent , produs în localitatea Vurpăr. Aici, localnicii s-au bătut cu pumnii, cu picioarele, dar și cu obiecte contondente.

În dimineața zilei de 03 octombrie, sub coordonarea procurorului de caz, polițiștii sibieni au efectuat 12 percheziții domiciliare pe raza localității Vurpăr. Au fost puse în aplicare 13 mandate de aducere, 10 persoane fiind reținute.

Conform IPJ SIBIU, la data de 20 septembrie, în jurul orei 01:30, o femeie a sesizat polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr cu privire la faptul că între mai multe persoane aflate pe strada Livezii, din localitatea Vurpăr, ar fi izbucnit un scandal. În urma investigațiilor preliminarii efectuate de forțele de ordine care au intervenit pentru aplanarea stării conflictuale a rezultat faptul că, la data de 20 septembrie, în jurul orei 00:30, pe strada Livezii din localitatea Vurpăr, pe fondul consumului de alcool, între mai multe persoane ar fi izbucnit un conflict spontan care a degenerat în agresiuni fizice. Cele aproximativ 20 de persoane implicate în conflict s-ar fi lovit cu pumnii, picioarele, dar și cu obiecte contondente din metal și lemn, 5 dintre participanți fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În acest context, față de 10 localnici, toți din Vurpăr, cu vârste cuprinse între 15 și 41 de ani, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri