1.2 C
Sibiu
marți, 19 martie, 2024

Câștigă bilete gratuite la film!!! Promenada Sibiu ți-a pregătit un mega concurs

Știri din Județ

Promenada Sibiu dedică luna octombrie tuturor celor care doresc să vadă un film bun la cinema și oferă sute de bilete gratuite la film, în cadrul campaniei „E timpul pentru… luna ta de cinema!”. 


Cum poți obține și tu un bilet gratuit la film

Până la sfârșitul lunii, cei care fac achiziții de minimum 200 de lei și accesează „Răzuiește și câștigă” în aplicația SPOT pot obține unul dintre cele 400 de premii constând în bilete gratuite la CineGOLD. Voucherele pot fi folosite oricând de luni până vineri pentru a vedea orice film, cu excepția avanpremierelor, și sunt valabile până pe 15 noiembrie, inclusiv.

Festivalul de filme documentare Astra Film vine la Promenada Sibiu, în luna octombrie

Săptămâna viitoare, între 9 și 16 octombrie, iubitorii de filme documentare vor putea viziona proiecțiile din cadrul Asta Film Festival la CineGOLD. Sibienii se vor delecta cu cele mai noi și mai valoroase producții documentare, iar unele dintre ele vor beneficia și de prezența realizatorilor, cu care vor putea intra în dialog în cadrul sesiunilor de Q&A.

„Un maraton de filme este o oportunitate de a trăi o experiență colectivă care ne permite să intrăm în dialog pe marginea ideilor și valorilor evocate de filmele vizionate. Mai ales când vorbim despre lung-metraje de non-ficțiune. În această lună vrem să oferim cinefililor experiența imersivă a unui maraton de filme excepționale. Iar documentarele din cadrul Astra Film Festival care se vor vedea la CineGOLD au darul de a genera discuții cu miez despre realitățile lumii în care trăim”, spun reprezentanții multiplexului CineGOLD.

Astra Film Festival Sibiu, lansat în 1993 ca proiect inovator, este unul dintre cele mai importante festivaluri de film de non-ficțiune din Europa, și a fost inclus de European Film Academy pe lista festivalurilor care au dreptul de a face nominalizări directe pentru European Film Awards.

A 29-a ediție a festivalului aduce în sălile de cinema documentare care filtrează în mod complex și creativ preocupările lumii de azi. Programul Festivalului îi celebrează pe cineaștii care transformă cu îndemânare și talent poveștile umane în filme documentare relevante.

Printre proiecțiile care se vor vedea la CineGOLD se numără documentarul „În căutarea inginerului Dragomirescu”de Dragoș Zămosteanu, precum și unele proiecții difuzate în premieră mondială, între care „Globus” de Clara Kleininger, „Amintiri din comunitate – Gheorgheni și Frumoasa” de Armine Vosganian, sau „ Valuri pe uscat” de Raluca David. CineGOLD este primul cinematograf multiplex din Sibiu, oferind un spațiu elegant, dotat cu tehnologie modernă, pentru divertisment la standarde ridicate. Suprafața de 4.500 metri pătrați, dispusă pe două nivele, cuprinde 1.400 de locuri și este proiectată pentru a susține acțiuni variate. CineGOLD este un centru cinematografic transformat într-o destinație pentru divertisment și pentru mediul de afaceri.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Dotări noi la LIA Sibiu de la Rotary