2.2 C
Sibiu
sâmbătă, 03 decembrie, 2022

Palatul Copiilor din Sibiu are din acest an un cerc de educație financiară

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

Începând de anul acesta, la Palatul Copiilor din Sibiu va avea loc un cerc de educație financiară. Ovidiu Savu Lupșa alături de colegii săi de la BCR, în calitate de profesori voluntari, vor susține cursurile folosind materiale didactice pe care le au disponibile și la sediul instituției pe care o reprezintă.

“Educația financiară ne învață ce trebuie să știm în mod esențial despre bani și efectul lor asupra vieții noastre.

Banii au un impact puternic și ne pot duce în diferite direcții în viață, de aceea trebuie să învățăm despre ei încă din copilărie.

Am reușit să îi avem alături în acest nou proiect, pe Ovidiu Savu Lupșa și pe colegii săi de la BCR. Dânșii au acceptat cu mare deschidere calitatea de „Profesori Voluntari” în acest prim an al cercului de Educație Financiară, unde vor susține cursurile folosind materiale didactice pe care le au disponibile și la sediul instituției pe care o reprezintă.

Suntem bucuroși să vedem interesul mare față de acest subiect și mulțimea de copii înscriși la acest cerc/curs.

Mulțumesc frumos directorului Palatului Copiilor din Sibiu, domnului Daniel Vecsei, pentru deschiderea de care a dat dovadă acceptând aceste cursuri în curricula instituției.

Îi mulțumesc frumos și lui Ovidiu Lupșa care a acceptat această provocare.

Mulțumim frumos părinților care și-au îndrumat copiii spre acest curs” – a transmis Mihai Balaban, Vice președintele onorific al Asociației Pro Palatul Copiilor Sibiu

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri