spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Un băiețel a fost lovit de un biciclist, fix în Piața Mare din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Un biciclist ce rănit cu bicicleta un băiețel în vârstă de doar 4 ani este căutat de Poliție. Evenimentul rutier s-a produs astăzi, în jurul orei 18:28, chiar în Piața Mare din Sibiu.

Conform surselor Sibiu Independent, atât copilul cât și celălalt bărbat se deplasau pe biciclete. În urma impactului, ambii s-au răsturnat în fântână arteziană din centrul orașului Sibiu, mama copilului fiind cea care a fugit într-un suflet spre micuț. Deși situația era gravă iar civic era normal să rămână pe loc, bărbatul s-a urcat pe bicicletă și „a fugit.”

În urma impactului, copilul a fost rănit și transportat la spital, unde a rămas internat în vederea acordării de îngrijiri medicale suplimentare.

Identificarea biciclistului în cauză este un factor important în stabilirea circumstanțelor exacte în care s-a produs evenimentul.

Polițiștii sibieni caută un tânăr în jur de 30 de ani, îmbrăcat în pantaloni sport și geacă de culoare închisă. Pe cap purta o șapcă de culoare negru. Bicicleta este una de teren, roșie cu furcă neagră.

Orice informație este binevenită și utilă polițiștilor și poate fi transmisă telefonic, apelând Poliția Municipiului Sibiu, telefon 0269 208211.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?