spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Copiii de la Cristian s-au bucurat de vizita echipei ADI ECO Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

în cadrul proiectului „Schimbarea începe cu tine. Reciclarea începe cu fiecare dintre noi” marți, 4 octombrie 2022 echipa ADI ECO Sibiu a vizitat în a doua parte a zilei Școala Gimnazială Cristian, Sibiu .
Au fost alături de ei personalul didactic al școlii, dar și 80 de copii din ciclu primar.

Împreună au povestit despre colectarea separată a deșeurilor, despre culoarea pubelelor,iar apoi Super Eroii – PetRică, Mărie Hârtie și Miticlă le- au dezvăluit lucruri interesante despre deșeurile pe care ei le colectează și le trimit mai apoi la reciclat.

Am avut plăcuta surpriză să întâlnim și aici la Cristian, în grupa 0 și clasa întâi elevi care, în 2020 și în 2021 au primit de la noi cartea de colorat „Prichindel și Mascota fermecată” și creioane colorate.

Ne-am bucurat să realizăm că aceste materiale i-au ajutat pe cei mici să recunoască personajele și să rețină deșeurile pe care aceștia le colectează.

Așadar, în fiecare an facem un pas mic către formarea unor obiceiuri sustenabile de lungă durată.

Noi, Asociatia de Dezvoltare Intercomunitară Eco Sibiu le-am oferit din nou materiale informative : pliante, postere și caiete din hârtie reciclată!!!

Sperăm ca cei mici să le folosească cu plăcere și să le ducă acasă unde sunt adulții care iau decizii atunci cand vine vorba de separarea deșeurilor încă de acasă.

Mulțumim tuturor celor implicați în proiectul nostru Primăria Cristian precum și cadrelor didactice ale școlii gimnaziale din Cristian.

Vă mulțumim copii!” – au transmis reprezentanții ADI ECO Sibiu pe pagina lor de Facebook.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri