spot_img
10.1 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Băiat de 15 ani , din Axente Sever, mort după ce a căzut din copac

Știri din Județ

Publicitate

Un băiat în vârstă de 15 ani din Axente Sever a murit după ce a căzut dintr-un copac. Aceasta era alături de alți doi adulți, la tăiat ilegal de lemn.


La data de 10.10.2022, în jurul orei 15:48, polițiștii sibieni au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un minor, un băiat în vârsta se 15 ani, din Axente Sever, a suferit un accident grav prin cădere de la înălțime, în timp ce se afla într-o pădure din extravilanul localității. Minorul, alături de alți doi localnici, în vârstă de 25 și 30 de ani, s-ar fi deplasat într-o pădure din extravilanul localității de domiciliu, unde ar fi căzut dintr-un copac.

Întrucât în imediata apropiere polițiștii au identificat un alt arbore, secționat în mai multe bucăți, s-a creat suspiciunea rezonabilă că accidentul suferit de minor s-ar fi produs altfel decât a fost descris, respectiv prin căderea unui arbore secționat peste minor.

„Două echipaje SMURD dintre care unul cu medic au intervenit ieri după-amiază în localitatea Axente Sever pentru a acorda îngrijiri medicale unui minor care era inconștient în stare comatoasă într-un loc public din localitate. Echipajul a preluat pacientul și l-a stabilizat, însă la scurt timp după ce acesta a fost preluat a intrat în stop cardio-respirator. Din nefericire, în ciuda eforturilor salvatorilor, pacientul în vârstă de 15 ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare și medicul a declarat decesul acestuia.” transmite Sg. maj. Andreea Ștefan / ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda