spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

PSD Sibiu a organizat Nunta de Aur pentru 56 de familii (CP)

Știri din Județ

Publicitate

Organizația Județeană PSD Sibiu a transmis către mass media următorul comunicat de presă:

Ne bucurăm că Nunta de aur, organizată de PSD Sibiu, a fost un succes. În 6 octombrie, 56 de cupluri care au împlinit o jumătate de veac de conviețuire au venit la Catedrala Mitropolitană, unde slujba de binecuvântare a fost oficiată de ÎPS Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului, care le-a înmânat, la final, diplome onorifice de aleasă cinstire.

Îi mulțumim Înalt Prea Sfinției Sale pentru frumoasa ceremonie și îi urăm, astăzi, la împlinirea vârstei de 75 de ani, multă sănătate și putere de muncă.

Dineul care a urmat ceremoniei religioase, organizat în cinstea seniorilor, s-a desfășurat într-unul dintre cele mai mari restaurante din Sibiu. Celor 56 de cupluri de aur li s-au alăturat un număr impresionant de seniori. Invitații, plini de energie și de bucurie, au petrecut împreună câteva ore memorabile, cu muzică, dans și multă voie bună.

Cuplurile de aur au primit, din partea PSD Sibiu, diplome și medalii. Îi invităm, vineri, 21 octombrie, la sediul PSD, pentru a le oferi fotografii realizate în timpul evenimentului Nunta de Aur.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă