1.2 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

FOTO-VIDEO: Mircea Bravo și bunica au ajuns la Sibiu. Fotografii și autografe pentru sibieni, la CineGold

Știri din Județ

Actorul și vloggerul Mircea Bravo alături de bunica și actorii filmului “Mirciulică” au ajuns astăzi, după masă la Sibiu.


Aceștia au făcut poze cu fanii și au oferit autografe, urmând să intre alături de sibieni, chiar la propriul film. La CineGold sunt prezenți și regizorul Cristi Ilișuan alături de actrițele Denisa Vlad, Ioana Repciuc și Elena Ivanca dar și Adrian Cucu și Cătălin Herlo.

Toți cei care vor să se întâlnească personajul din „Mirciulică” au ocazia să imortalizeze momentele și să primească autografe în intervalul orar 17:30 – 18:30, la CineGold.

,,Mirciulică” este un film de comedie, produs și distribuit de Bravo Films, companie de producție clujeană înființată de către oamenii care stau în spatele brandului Mircea Bravo, Cristi Ilișuan și Mircea Popa.  Acesta marchează debutul lui Mircea Bravo în lumea cinematografiei.

Scenariul a fost scris la începutul anului 2021 de către echipa de creație care stă în  spatele clipurilor lui Mircea Bravo, coordonată de Cristi Ilișuan, cel care a semnat și regia filmului. Filmările au avut loc anul trecut, în luna august, în Cluj-Napoca, Gherla și București. 

Lungmetrajul spune povestea lui Mircea, un tânăr de 30 ani din Gherla, care pică un examen de magistratură la București și este nevoit să se întoarcă acasă, locuind din nou cu părinții lui. Forțat de împrejurări, se angajează la un baron local care deține o firmă de salubritate, dar lucrurile se complică atunci când ajunge să lucreze pentru soția șefului.

Filmul rulează deja la CineGold, iar biletele se pot achiziționa atât de la casieriile CineGold, cât și online de pe site-ul www.cinegold.ro  sau din aplicația CineGold Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri