19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Fonduri PNRR pentru un centru de colectare a deșeurilor la Porumbacu de Jos

Știri din Județ

Primarul Georgeta Poșa a semnat, astăzi, contractul de finanțare pentru proiectul „Înființare centru de colectare prin aport voluntar, în comuna Porumbacu de Jos”, finanțat în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență.

Proiectul a fost depus la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, în luna septembrie și este în valoare de 3.830.914 lei, plus TVA.

„M-am deplasat, astăzi, la Ministerul Mediului, pentru a semna contractul de finanțare pentru acest proiect, extrem de necesar pentru comuna noastră. Proiectul presupune amplasarea unor containere pentru deșeuri pe o platformă specială, amenajată în Porumbacu de Jos, canalizare pentru colectarea apelor pluviale, amenajarea unei zone verzi cu gazon și plantație perimetrală de protecție, copertină pe structură metalică ușoară, pentru protecția

containerelor deschise, precum și împrejmuirea amplasamentului cu gard din panouri bordurate prinse pe stâlpi din oțel, cu poartă de acces culisant, cu acționare manuală. În zona de acces principal se va monta un cântar carosabil pentru camioane”, a explicat primarul Georgeta Poșa.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri