spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

„Iepurele Alb” – poveste pentru copii și oameni mari, la Teatrul “Gong” Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă duminică, 6 noiembrie, de la ora 17:00, spectacolul – eveniment „Iepurele Alb”, o producție a Teatrului de Artă din București.

„Iepurele Alb” a luat naștere prin măiestria actrițelor –păpușar Ana Crăciun Lambru și Lavinia Pop Coman. Conceput cu umor și drăgălășenie ca o poveste pentru întreaga familie, spectacolul propune o incursiune fascinantă în care publicul redescoperă emoția lucrurilor mărunte, cu curaj și încredere în noi prieteni din jurul nostru. 

Spectacolul are o durată de aproximativ 50 de minute și nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 4 ani. Accesul publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare online prin teatrulgong.ro sau la sediul Teatrului, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00, iar duminica între orele 10:00 și 14:00. Prețul unui bilet este de 12 lei, tarif flexibil. Mai multe detalii despre condițiile de modificare a biletelor flexibile, puteți găsi în regulamentul afișat pe teatrulgong.ro

IEPURELE ALB

Concept, scenografie și costume: Ana Crăciun Lambru, Lavinia Pop Coman

Mișcare scenică și ilustrație muzicală: Ana Crăciun Lambru

Lumini: Traian Marin

Grafica: Romulus Boicu

Regia: Ana Crăciun Lambru

 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri