20.2 C
Sibiu
joi, 20 iunie, 2024

„Iepurele Alb” – poveste pentru copii și oameni mari, la Teatrul “Gong” Sibiu

Știri din Județ

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă duminică, 6 noiembrie, de la ora 17:00, spectacolul – eveniment „Iepurele Alb”, o producție a Teatrului de Artă din București.

„Iepurele Alb” a luat naștere prin măiestria actrițelor –păpușar Ana Crăciun Lambru și Lavinia Pop Coman. Conceput cu umor și drăgălășenie ca o poveste pentru întreaga familie, spectacolul propune o incursiune fascinantă în care publicul redescoperă emoția lucrurilor mărunte, cu curaj și încredere în noi prieteni din jurul nostru. 

Publicitate

Spectacolul are o durată de aproximativ 50 de minute și nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 4 ani. Accesul publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare online prin teatrulgong.ro sau la sediul Teatrului, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00, iar duminica între orele 10:00 și 14:00. Prețul unui bilet este de 12 lei, tarif flexibil. Mai multe detalii despre condițiile de modificare a biletelor flexibile, puteți găsi în regulamentul afișat pe teatrulgong.ro

IEPURELE ALB

Concept, scenografie și costume: Ana Crăciun Lambru, Lavinia Pop Coman

Mișcare scenică și ilustrație muzicală: Ana Crăciun Lambru

Lumini: Traian Marin

Grafica: Romulus Boicu

Regia: Ana Crăciun Lambru

 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

WORLD REFUGEE DAY la Sibiu

Pieton lovit de mașină pe trecerea de pietoni