spot_img
20.2 C
Sibiu
marți, 21 mai, 2024
spot_img

Primarul Sibiului a primit vizita Ministrului Sportului, Eduard Novak

Știri din Județ

Publicitate

Primarul Astrid Fodor a primit astăzi vizita Ministrului Sportului, domnul Carol- Eduard Novak. Vizita a avut ca temă Strategia Națională pentru Sport, Ministrul prezentând acest document menit să asigure dezvoltarea domeniului sportiv în România, în următorii ani.

Publicitate

„Pe toate cele 3 axe ale Strategiei – sportul comunitar, sportul în educație și sportul de performanță – Municipiul Sibiu are deja de ani de zile investiții și proiecte, sprijinind sportul atât prin asigurarea infrastructurii necesare, cât și prin alocări financiare pentru evenimente. Acesta este mesajul pe care l-am transmis domnului Ministru Novak în discuția purtată, împreună cu faptul că o astfel de Strategie la nivel național nu poate decât să dezvolte un domeniu esențial și în dezvoltarea comunităților locale. Mi-am exprimat de asemenea speranța ca, odată cu descentralizarea propusă în Strategie, să se aloce și resursele financiare corespunzătoare, așa cum de astfel prevede și legislația.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Ministrul Eduard Novak a fost însoțit în vizita sa la Primăria Sibiu de membri ai cabinetului său, de doamna Silvia Stroescu – ambasador sportiv, precum și de către directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Sibiu – doamna Nicoleta David și de directorul Clubului Sportiv Municipal Sibiu – domnul Darius Mara.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Țara parlamentarilor vampiri