1.2 C
Sibiu
luni, 05 decembrie, 2022

Șelimbăr: Se dorește prelungirea pistei de biciclete de la Pădurea Șopa cu 1,7 kilometri

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img

Consilierii locali din Șelimbăr vor vota în cadrul ședinței din 25 octombrie un proiect de hotărâre prin care se dorește prelungirea pistei de biciclete de la Pădurea Șopa cu 1,7 kilometri. Aceasta ar urma să facă legătura între Șelimbăr și Pădurea Șopa.


Proiectul se află în acest moment în faza aprobării documentației tehnico-economice a investiției – faza Documentația de avizare a lucrărilor de intervenții (DALI) și a indicatorilor tehnico-economici.
Lungimea totală a pistei va fi de 1.738 de metri, iar suprafața totală va fi de 4.389 de metri pătrați, cu o lățime de 2,5 metri și o zonă verde, zonă de protecție, de 796 de metri pătrați. Costul este estimat la 2,988 de milioane de lei.
”În vederea creșterii standardelor de viață, pista de biciclete va oferi locuitorilor o alternativă de petrecere a timpului liber de calitate și va sprijini și creșterea economică a comunei ca urmare a creșterii fluxului de turiști în zonă”, se precizează în raportul de specialitate al proiectului de hotărâre.
Acum există în Pădurea Șopa 11 kilometri de pistă pentru biciclete.
(Sursa foto: Pixabay)

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri