spot_img
11.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

SOMA Sibiu, despre cât de important este să avem grijă de natură

Știri din Județ

Publicitate

SOMA, principalul furnizor de servicii de colectare și transport deșeuri de pe raza județului Sibiu transmite următoarele recomandări:

Din păcate, în zilele noastre, credem că nu mai reprezintă pentru nimeni o surpriză faptul că dacă se află undeva în natură observă fel de fel de deșeuri aruncate iresponsabil pe marginea drumurilor, în ape, în păduri și lista poate continua la infinit.

Mediul înconjurător a ajuns să fie sufocat de poluare și de deșeurile aruncate la voia întâmplării, deșeuri care au un efect devastator pentru acesta și în mod automat, pentru toate ființele vii.

Trebuie să înțelegem cu toții cât de important este să avem grijă de natură, cât de important este să reducem poluarea și cât de importante sunt acțiunile pe care le putem face în acest sens: să nu aruncăm deșeuri în locuri neamenajate, să colectăm separat deșeurile și, pe cât posibil, să participăm la diverse acțiuni de ecologizare ce au loc în zone din natură.

Exact asta am încercat și noi să vă arătam prin acest video; ce impact enorm pot avea acțiunile noastre pozitive, cum natura se transformă dacă o protejăm și dacă oamenii au grijă de ea.

Împreună trebuie să avem grijă de mediul înconjurător, împreună trebuie să clădim un viitor „verde” și sustenabil!

P.S. deșeurile din video le-am găsit abandonate în natură, pe o rază de câțiva metri, în mai puțin de 2 minute…

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri