spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

“Aripile speranței” – eveniment caritabil pentru copiii din Ucraina

Știri din Județ

Publicitate

Asociația „Domy Music Star” și Palatul Copiilor Sibiu organizează în data de 8 decembrie 2022, ora 17:00, cea de a VI-a ediție a evenimentului caritabil „Aripile speranței”, la Casa de Cultură Cisnădie.

Va fi un eveniment de suflet unde artiști de excepție își unesc foțele și talentul pentru a oferi publicului 2 ore de neuitat. Invitați speciali sunt trupa Ameras și îndrăgita interpretă de muzică populară Diana Dicoi. Tinerii de la Palatul Copiilor Sibiu și Clubul Copiilor Cisnădie vor întreține atmosfera, iar câțiva copii din Ucraina, stabiliți cu familia în Sibiu, au pregătit câteva momente artistice de neuitat.


În acest an, evenimentul este destinat copiilor ucrainieni de la Centrul de Zi al Fundației ,,Little John’s House”.
Acesta a devenit loc de făcut de teme, de distracţie şi socializare pentru 30 de copii din Ucraina ai căror familii locuiesc în Sibiu.


Aici desfășoară activităţi creative, iar faptul că se întâlnesc sub acelaşi acoperiş cald şi primitor, le dă sentimentul de siguranţă.
Pentru a putea continua acest proiect, reprezentanţii Fundaţiei spun că ar avea nevoie de fonduri pentru plata utilităţilor, a materialelor educaţionale, produse alimentare pentru gustări şi produse de igienă.


Participarea la acest eveniment se face pe baza unui bilet de tombolă în valoare de 20 lei.


Se pot face și donații, în contul IBAN RO09BUCU1491304234475RON – Beneficiar FUNDATIA LITTLE JOHNS – ALPHA BANK ROMANIA (la detalii scrieţi „Aripile Speranței”).

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor